Referencie

Mnoho klientov využíva náš softvér a sú spokojní. Pridajte sa k nim.

PPG Deco Czech, a.s.

PPG Deco Czech, a.s.

Skupina PPG úspěšně využívá informační systém Tangram v rámci svých podnikatelských aktivit v České republice a na Slovensku již několik let. Obchodně-skladový systém máme nainstalován na více než 80 vlastních maloobchodních prodejnách Dům barev / Dom Farieb; jeho kvalita přesvědčila i naše obchodní partnery, díky čemuž se nám podařilo rozšířit používání systému Tangram i na část našich franšízových prodejen. Systém přesně naplňuje naše očekávání, je spolehlivý a flexibilní – programátoři jej dokážou přizpůsobit i některým našim specifickým potřebám, jako je například systém odložených plateb, automatické doplňování a přijímání zásob na sklady, komunikace s kolorovacími automaty pro tónování barev na prodejnách. Za nejzdařilejší považujeme modul PC Kasa, který je velice přehledný a intuitivní pro náš prodejní personál.

Petr Havlena
Logistics Director CZ & SK, CZ AC Physical Distribution PPG Deco Czech a.s.

COOP JEDNOTA POPRAD, spotrebné družstvo

COOP JEDNOTA POPRAD, spotrebné družstvo

Program Tangram má užívateľsky príjemné prostredie a je jednoduchý na ovládanie. Zároveň však spĺňa všetky náležitosti, ktoré má mať moderný program. Tvorcovia programu sa snažia kráčať s dobou a personál firmy je vždy ochotný pomôcť s akýmkoľvek problémom. Program Tangram bola dobrá voľba.

Štefan Dubec
predseda COOP JEDNOTA Poprad

PPG Deco Slovakia, s.r.o.

PPG Deco Slovakia, s.r.o.

Z programov Tangram využívame hlavne moduly PC KASA a TANGRAM EOS a využívame ich už vyše 15 rokov. S programom sme v celku spokojni. Za posledné obdobie prešiel mnohými úpravami. Je to „živý“ mechanizmus, kde sa stale dolaďujú funkcie podľa našich požiadaviek a potrieb. S pristupom ľudí a servisom sme nadmieru spokojní.

Anton KURJAN
Projektový manažér rozvoja maloobchodnej siete / Retail Network Project Manager

MicroStep-MIS, spol. s r.o.

MicroStep-MIS, spol. s r.o.

Účtovný a ekonomický program Tangram používame už viac ako 15 rokov a máme s ním výbornú skúsenosť po stránke odbornej aj užívateľskej. Tvorcovia programu pružne reagujú na legislatívne zmeny aj na individuálne požiadavky používateľa. Technická aj programová podpora je na výbornej úrovni. Tangram je kvalitný program, ktorý môžeme len odporúčať.

Ing. Soňa Kubicová
ekonom. a fin. manager

COOP Jednota Martin, s.d.

COOP Jednota Martin, s.d.

Coop Jednota Martin s.d. je maloobchodný predajca potravín, ktorý prevádzkuje 65 predajní. Spolupráca so spoločnosťou Tangram začala pred mnohými rokmi. Celé to začalo pokladničným systémom a cenotvorbou. Postupom času sa pridala skladová evidencia účtovníctvo faktúry a majetok. Dnes máme od Tangramu ucelený podnikový informačný systém, s ktorým sme maximálne spokojní. Tangram nie je veľká spoločnosť, čo má však obrovskú výhodu. Vieme vždy na koho sa obrátiť s problémom a s požiadavkou na niečo nové. Všetky legislatívne zmeny sú inštalované včas a kvalitne. Naše nemalé požiadavky sú taktiež riešené včas a podľa našich potrieb. Bez Tangramu dnes nepredáme ani rožok. Nakoľko však rožky predávame, spolupráca funguje. Aj Tangram nám pomáha držať krok s neúprosnou konkurenciou zahraničných obchodných reťazcov. Vrelo odporúčam.

Ing. Ľubomír Krupinský
riaditeľ ekonomického úseku COOP Jednota Martin,s.d.

Naši klienti

Chcete sa dozvedieť viac?